Gå til indhold

Tilskudsmuligheder i Erasmus+ for ungdomsorganisationer

Kom til informationsmøde og bliv klar til at søge om projektstøtte fra Erasmus+ til jeres arbejde med unge mellem 13 og 30 år
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. september 2022 fra 11:00 til 12:30
  • Hvor Online (Zoom)

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til organisationer og institutioner, som arbejder med ikke-formel og uformel læring blandt unge mellem 13 og 30 år. 

Informationsmødet er især relevant for jer, som endnu ikke har erfaring med Erasmus+, og som gerne vil høre mere om, hvordan I kommer i gang. 

Hvad får I ud af at deltage i infomødet?

På informationsmødet fortæller Uddannelses- og Forskningsstyrelsen om mulighederne for at søge om tilskud til følgende projekttyper:

Vi kommer ind på, hvilke aktiviteter I kan søge om tilskud til, hvilke lande I kan samarbejde med, hvordan satserne for tilskud ser ud, og hvordan I indsender en ansøgning. Vi vil også give eksempler på projekter, som er gennemført med støtte fra Erasmus+, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Ved mødets afslutning har I fået et overblik over tilskudsmulighederne, og I vil være godt klædt på til at påbegynde ansøgningsprocessen. Næste ansøgningsfrist er 4. oktober 2022 kl. 12.00.

Bemærk, at der ud over ovennævnte projekttyper også er mulighed for at ansøge om tilskud til ’Samarbejdsprojekter’ for ungdomsorganisationer, og at der bliver afholdt særskilte informationsmøder om denne mulighed.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er d. 5. september 2022 kl. 12.00. Alle tilmeldte vil efter tilmelding modtage et link til informationsmødet, der afholdes via Zoom.

  • Tilmeld dig informationsmøde [inaktivt link]

Kontakt

Christian Boye Rasmussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 79 91
Email: chbr@ufm.dk
Line Katja Mex-Jørgensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 06
Email: lkmj@ufm.dk
Mai Hostrup Brunse
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 01
Email: mhb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024

Afsendere