Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2022 Webinar: Disseminering og projektarbejde på EPALE - den elektroniske platform for voksenlæring Webinar: Disseminering og projektarbejde på EPALE - den elektroniske platform for voksenlæring

Webinar: Disseminering og projektarbejde på EPALE - den elektroniske platform for voksenlæring

Webinar om alle de muligheder for disseminering og projektarbejde (Erasmus+ og Nordplus), som den gratis elektroniske platform for voksenlæring, EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe) giver.
Kontakt
Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk

Tid og sted

05. oktober 2022 fra kl. 14:00 til 15:00
Online - link fremsendes dagen før mødet

Målgruppe

Webinaret henvender sig til organisationer og medarbejdere, der har igangværende Erasmus+- eller Nordplus-projekter eller overvejer at søge projekttilskud. 

EPALE er gratis at bruge, og der findes relevante værktøjer til både projektarbejde generelt, men disseminering i særdeleshed. Ved brug af EPALE henvender man sig med et klik til flere end 100.000 brugere på tværs af hele voksenlæringssektoren i hele Europa.

Information

Electronic Platform for Adult Learning in Europe, EPALE, er en omfattende platform med mange muligheder, værktøjer og tilbud, som henvender sig til både organisationer, som pt. er i gang med projekter, og også organisationer og enkeltpersoner, som ønsker at udvide deres horisont eller finde et spændende kursus eller et sikkert, online samarbejdsrum.

På webinaret vil vi kigge på EPALE (link kan findes længere nede) og gennemgå de vigtigste funktioner i relation til igangværende projekter og disseminering af disse.

Webinaret vil fokusere på:

  • Hvornår i en projektcyklus hvilke dele af EPALE kan anvendes
  • Upload og brug af forskellige typer materiale på EPALE
  • Erasmus+-space – dvs. sikre, online samarbejdsrum

Inden webinaret bedes alle deltagere, der ikke allerede har en brugerprofil, oprette en gratis på EPALE.

Arrangør

EPALE Danmark arrangerer webinaret.

EPALE Danmark hører under Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Tilmelding og adgang til webinaret

Tilmeldingen til webinaret er lukket, hvis du ønsker at deltage alligevel, så skriv til ets@ufm.dk senest onsdag 5. klokken 13.00.

Senest opdateret 04. oktober 2022