Gå til indhold

Webinar om arbejdsprogrammet 2023-24 for klynge 5: Klima, energi og mobilitet i Horizon Europe.

På webinaret vil vi præsentere det overordnede indhold i klynge 5-arbejdsprogrammet for 2023-24. Vil du gerne vide mere om mulighederne i det nye arbejdsprogram, så deltag i webinaret, der afholdes den 7. december 2022 kl. 10:00-11:00.
  • Tid og sted
  • Hvornår 07. december 2022 fra 10:00 til 11:00

Indhold

Webinaret har fokus på en generel indflyvning til klynge 5, hvor vi vil tage udgangspunkt i det nye arbejdsprogram for 2023-24 og gennemgå nogle af de forskellige områder, budgetter og frister. Vi vil se på forskellige karakteristika, dog uden konkret gennemgang af individuelle topics.

Dertil vil vi også tage et blik på, hvordan danske interesseområder inden for specifikke temaer er repræsenteret i arbejdsprogrammet.

Derudover vil webinaret også gennemgå klynge 5’s centrale placering i Horizon Europe og de stærke synergier, som programmet naturligt har til flere missioner, partnerskaber og de andre klynger, samt øvrige EU-programmer.

Webinaret er del af webinarrækken om de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2023-24.

Udbytte

Webinaret giver dig mulighed for at opnå en forståelse for opbygningen, indholdet og intentionerne bag det nye arbejdsprogram 2023-24 for klynge 5: Klima, energi og mobilitet.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om Horizon Europe, eller dig, der ønsker at skrive en god ansøgning til klynge 5 i Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom) umiddelbart inden afholdelsen.

Arrangør

EU Forskning og Innovation, EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Du kan finde mere information omkring klynge 5: Klima, energi og mobilitetsprogrammet på ministeriets hjemmeside for Horizon Europe, hvor du også kan se aktuelle og kommende frister på opslag for programmet.

Du kan finde mere information omkring ’Handlingsplan til fremme af dansk deltagelse i EU's grønne programmer’ på ministeriets hjemmeside nedenfor.

Kontakt

Marc Escobar Jacobsen
Fuldmægtig
Tlf.: +32 496 90 55 82
Email: mavj@ufm.dk
Jonas Toft Ludvigsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 13
Email: jto@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. december 2022