Gå til indhold

FGU-seminar: Mulighederne i Erasmus+

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle med interesse for internationale aktiviteter på den forberedende grunduddannelse (FGU) til seminar om mulighederne i Erasmus+.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. december 2023 fra 09:30 til 15:00
  • Hvor FGU Trekanten
    Boulevarden 19D
    7100 Vejle
  • Målgruppe Internationale koordinatorer, vejledere, lærere, ledere og andre, der arbejder med mobilitet og internationale projekter inden for FGU.

Formål

Flere og flere FGU-institutioner modtager allerede tilskud fra Erasmus+ til forskellige typer af projekter og ophold i udlandet for elever og medarbejdere. Men i de kommende år øges budgetterne fra EU-Kommissionen til danske erhvervsuddannelser, herunder til FGU-institutioner, og der er således mulighed for, at endnu flere kan få andel i tilskuddene og den værdi, som de internationale aktiviteter er med til at skabe – for den enkelte og institutionen.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil derfor gerne samle alle med interesse for internationale aktiviteter inden for FGU til erfaringsudveksling, netværksskabelse og oplæg fra et par af de FGU-institutioner, der med succes allerede har gennemført internationale projekter og forskellige typer af læringsophold i udlandet for FGU-elever og -medarbejdere. 

Praktisk

Seminaret finder sted onsdag d. 13.december 2023 fra 9.30 - 15.00 hos FGU Trekanten, Boulevarden 19D, 7100 Vejle. 

Det er gratis at deltage. Tilmelding dog påkrævet. 

Tilmelding

  • Tilmeldingsfristen er overskredet

Kontakt

Lise Frank
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 73
Email: lifr@ufm.dk
Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. december 2023

Afsendere