Gå til indhold

Webinar: EIC Accelerator – Hvordan skriver du en succesfuld ansøgning og forbereder dig til interviewet? (engelsk)

Det Europæiske Innovationssråd (EIC) er EU’s program for udviklingen af banebrydende teknologier. Dette webinar vil sætte fokus på betydning af 'deep tech' i EIC-regi, samt hvad der kræves af virksomheder for at være succesrige i programmet. Webinaret afholdes den 16. maj 2023, kl. 10:00-12:30.
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. maj 2023 fra 10:00 til 12:30
  • Hvor Zoom

Indhold

Du vil få viden og praktiske erfaringer om EIC Accelerator, der retter sig mod virksomheder, især startups og spinouts, som søger støtte til udvikling og opskalering af banebrydende teknologier med stort markedspotentiale højt på 'Technology Readiness Level' (TRL 6-9).

Du vil opnå en bedre forståelse af betydning af 'deep tech' i EIC-regi, investeringsmuligheder og scenarier, samt hvordan du kan blive forberedt til interviewdelen i ansøgningsprocessen.

Oplægsholdere

Oplægsholderne vil være Mihaela Diana Rucinschi, Investment Advisor, EIC, Andreas Lymberis, Head of Sector EIC Challenge-based Accelerator, EIC, samt Tatiana Issaeva, medlem af EIC Accelerator Jury og Managing Partner of Fluent Digital Capital.

Derudover vil 2 succesrige virksomheder dele deres erfaringer med ansøgningsprocessen, og hvad det betyder for dem at have modtaget en EIC Accelerator.

Webinaret bliver holdt af de danske nationale kontaktpunkter for EIC i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Barbara Spanó og Emma Winther, samt de danske EU Regionale Kontorer.

Målgruppe

Danske virksomheder der søger støtte til udviklingen af en given innovation fra idé til marked, samt rådgivere og fundraisere.

For et optimalt udbytte af dagen kræves et grundlæggende kendskab til EIC Accelerator-programmet.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet umiddelbart inden webinaret afholdes.

Læs mere

Kontakt

Barbara Spano
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 95 15
Email: bsp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. juni 2023