Gå til indhold

Webinar: EIC Pathfinder – vejen til den succesfulde ansøgning (engelsk)

Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udvikling af banebrydende teknologier. Webinaret præsenterer Pathfinder-instrumentet, førstehåndserfaringer med at skrive en succesfuld Pathfinder-ansøgning og detaljer om arbejdsprogrammet 2023. Webinaret afholdes mandag den 28. august 13-15.
  • Tid og sted
  • Hvornår 28. august 2023 fra 13:00 til 15:00
  • Hvor Zoom

Indhold

Vi vil dykke ned i EIC Pathfinder-instrumentet, der særligt retter sig mod forskere, som søger støtte til finansiering af projekter med radikalt nye teknologier, der kan ændre vores liv og samfund. Instrumentet henvender sig til ”high risk/high gain” interdisciplinære projekter, der understøtter teknologiske gennembrud. Pathfinder-instrumentet retter sig mod projekter med Technology Readiness Level (TRL) 1-3.

På webinaret får du viden om de muligheder, Pathfinder-instrumentet indeholder, og hvordan de kan tages i brug. Med udgangspunkt i de strategiske rammer for instrumentet og dygtige oplægsholdere, vil vi dele gode råd og erfaringer fra tidligere succesfulde projekter, så du kan komme i gang med din næste Pathfinder-ansøgning og komme succesfuldt igennem processen.

I forlængelse af webinaret afholdes en workshop med fokus på den succesfulde ansøgning, hvor du som ansøger kan få vejledning og tips af erfarne konsulenter. Workshoppen afholdes den 5. september 2023 på Aarhus Universitet. 

Oplægsholdere

Oplægsholderne vil være Professor Nini Pryds, Danmarks Tekniske Universitet og Professor Nikolaj Zinner, Aarhus Universitet. Både Nini og Nikolaj har mange års erfaring inden for Horizon Europe, ligesom de begge har succesfulde EIC projekter på CV’et.

Webinaret bliver afholdt af de danske nationale kontaktpunkter for EIC, Barbara Spanó og Emma Winther fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, i samarbejde med de EU-regionale kontorer og Aarhus Universitet.

Målgruppe

Forskere fra danske universiteter, der ønsker indblik i og tips og tricks til succes med en Pathfinder-ansøgning, hospitaler samt rådgivere, der yder støtte til forskere indenfor EIC.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet umiddelbart inden webinaret afholdes.

Læs mere

Kontakt

Emma Emilie Højer Winther
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 78 99
Email: ehw@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. august 2023