Gå til indhold

Åbning af Forskning På Farten

Kom med til åbningen af den nye udstilling Forskning På Farten – en udstilling for både børn og voksne – inde midt i storcenteret Field’s.
  • Tid og sted
  • Hvornår 25. april 2018 fra 16:00 til 17:00
  • Hvor Field’s, Metropladsen. Plan 0, Ørestaden, København.

Vær med, når vi slår dørene op til udstillingen, og bliv klogere på mangfoldigheden i den verden, vi lever i. Gå på opdagelse i udstillingens 70 originale genstande, såsom kranier, hjerter, samt dyr og planter i sprit. Du kan også undersøge din egen hjerterytme og sammenligne den med f.eks. en hvals via det interaktive hjertespringvand udviklet specielt til udstillingen af Experimentarium.

Kl. 15.00 kan du få nærkontakt med levende dyr. Det gælder både slager, firben, øgler og insekter, som er på besøg fra Zoologisk Have København.

Om Forskning På Farten

Er en ny rejseudstilling, som bringer ca. 70 originale genstande fra Statens Naturhistoriske Museum og et hjertespringvand fra Experimentarium rundt til shoppingcentre i hele Danmark i 2018.

Udstillingen er en del af Forskningens Døgn og er arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum, Experimentarium og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Senest opdateret 09. maj 2023