Gå til indhold

Blogindlæg: Danmark på verdenskortet i Kina

12. juni 2014
Blogindlæg fra vores attaché i Shanghai: På to dage i slutningen af maj kom Danmark yderligere på nethinden af den kinesiske befolkning. Først var Danmark tema for et af Kinas mest populære TV-programmer, og dagen efter inviterede Danmark indenfor til åben dag på den danske ambassade.

Fra blogindlægget:

...Fredag den 30 maj i primetime var temaet for det populære TV-show Tiantian Xiangshang – eller 天天向上 om man vil – Danmark, arrangeret af ambassaden og Kulturinstituttet i Beijing. Populært i Kina betyder ca. 2-300 millioner seere...

Dagen efter, lørdag den 31. maj, afholdt den danske ambassade i Beijing igen i år en åben dag, hvor dørene blev åbnet til ambassadens fine omgivelser. Det tiltrak i år over 4.000 nysgerrige og fortrinsvis unge besøgende, som dermed fik lejlighed til at stifte bekendtskab med dansk mad, kultur og design. Og danske karrieremuligheder.

For vi var i år med for tredje gang med Top Talent Denmark – vores store program, der markedsfører danske studie- og karriereveje til kinesiske unge talenter.

Beijing var ramt af hedebølge, så ...

Kontakt

Lars Friemann Christensen
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 84 72
Email: lach@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside