Gå til indhold

Blogindlæg: Danskerne er som ananas: hårde udenpå og bløde indeni

07. juli 2015
Blogindlæg fra vores attaché i New Delhi: Tre rejsestipendiater roser de danske studiemiljøer for deres evne til at aktivere de studerende og skabe gode læringsmiljøer. De indiske studerende oplever Danmark som et land præget af miljøbevidsthed, social lighed og god work-life balance.

Fra blogindlægget 

... Ved Top Talent i Indien i 2014 havde innovationscentret lavet et samarbejde med det svenske firma Sqore om en konkurrence for bachelorstuderende, hvor deltagerne skulle besvare en quiz om Danmark, skrive et essay om en dansk innovation og lave en personlig motivering af deres ønske om at besøge Danmark. De tre præmier i konkurrencen bestod af studiebesøg ved danske universiteter i en uge. 

... Sammenfattende har de tre besøg været overordentligt positive for både Akhil, Abhishek og Neha. Som man kan se af de emner, der har optaget de tre studerende, så er det ikke kun et spørgsmål om at tiltrække indiske studerende til Danmark, men i lige så høj grad et spørgsmål at gøre danske teknologier og løsninger tilgængelige for Indien.

Kontakt

Kristoffer Brix Bertelsen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 76
Email: kbbs@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside