Gå til indhold

Skriv en bedre ansøgning til Horizon 2020

11. august 2015
Tag med på EuroCenters kursus 'Den gode ansøgning til Horizon 2020’ i september og få viden og inspiration til, hvordan du skærper dit ansøgningsarbejde og øger dine chancer for at opnå en bevilling til forskning eller innovation. På kurset arbejder du med alle hjørner af en Horizon 2020 ansøgning.

Få svar på alle dine spørgsmål

Kurs Mand står foran spørgsmålstegn med pile i forskellige retninger et forbereder dig også til de kommende opslag og ansøgningsfrister, som EU forventer at offentliggøre den 13. oktober 2015.

Du kan tilmelde dig ansøgningskursus i København og Aarhus. Kurserne er heldags og holdes på dansk.

Sådan skriver du din succesfulde ansøgning til Horizon 2020

På EuroCenters kursus ”Den gode ansøgning til Horizon 2020” underviser vi dig i at skrive en knivskarp ansøgning, så det øger dine chancer for at få en bevilling fra EU. Kursusdeltagerne vil blive undervist i, hvordan man laver en fremragende ansøgning, hvad EU lægger vægt på,og hvordan man optimerer skriveprocessen. Succesfulde forskere og evaluatorer deler på kurset ud af deres viden og erfaringer.

Hvem møder du på kurset?

Mød undervisere fra EuroCenter, forskerne bag den succesfulde ansøgning Rebuild og danske evaluatorer.

Program, praktisk oplysninger og tilmelding

Andre kurser om Horizon 2020

EuroCenter tilbyder også ansøgningskurser om Det Europæiske Forskningsråd og EU’s program om forskermobilitet. Se tid, sted og emne på:

EuroCenters arrangementskalender

Om EuroCenter

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation hjælper dig med at søge finansiering fra Horizon 2020, og vi guider dig under hele fasen fra idéudvikling over ansøgning til gennemførelse af dit Horizon 2020-projekt.

Hold dig ajour med Horizon 2020

Følg os på Twitter @EuroCenter_DK, hvor vi løbende tweeter om aktuelle emner i relation til Horizon 2020.

Handlinger tilknyttet webside