Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2019 Rejsepulje til hjælp til danske arktiske forskeres deltagelse i Belmont Forum-konsortier

Rejsepulje til hjælp til danske arktiske forskeres deltagelse i Belmont Forum-konsortier

Polarsekretariatet i Styrelsen for Forskning og Uddannelse bidrager til Belmont Forums andet arktiske opslag med en mindre pulje på 100.000 kr. til rejsemidler.
Kontakt
Mette Damsbo
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 04
Email: mdb@ufm.dk

01. marts 2019

Belmont Forum har netop lanceret deres andet Collaborative Research Action-opslag med fokus på Arktis under titlen: Resilience in a Rapidly Changing Arctic (CRA Arctic II). I forbindelse med dette opslag har styrelsen afsat en pulje til rejsemidler, som kan søges af forskere ved danske universiteter/forskningsinstitutioner efter først-til-mølle princip, når der i efteråret 2019 foreligger svar fra Belmont Forum på konsortiernes ansøgninger. Opslag til rejsemidler bliver slået op på styrelsens hjemmeside i løbet af efteråret.

Puljen er udelukkende til støtte af rejseudgifter til møder og seminarer i forbindelse med et Belmont Forum (CRA Arctic II) projekt. Ansøgere fra danske universiteter og forskningsinstitutioner er derfor selv ansvarlige for at opnå midler til at dække deres projektdeltagelse i et Belmont Forum-konsortium.

Ud over Danmark deltager Canada, Frankrig, Japan, Island, Holland, Norge, Rusland, Sverige og USA i opslaget.

Senest opdateret 02. maj 2019