Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2022 Ny survey: Del dine bedste tips og let vejen for nye ansøgere til Horizon Europe

Ny survey: Del dine bedste tips og let vejen for nye ansøgere til Horizon Europe

Nu kan du være med til at præge Uddannelses- og Forskningsstyrelses kommende oplysningskampagne om Horizon Europe. Brug fem minutter på at besvare en kort survey. Surveyen henvender sig til dig, der arbejder med forskning og innovation og har lidt eller ingen erfaring med Horizon-programmerne.
Kontakt
Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Birgitte Vedelstorp Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 83 08
Email: bva@ufm.dk

15. juni 2022

Formålet med surveyen er at indsamle relevante erfaringer og viden, som kan danne afsæt for Uddannelses- og Forskningsstyrelsens oplysningskampagne om EU’s forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe. Kampagnen, der løber fra efteråret 2022 på sociale medier, hjemmeside o.a., henvender sig primært til førstegangsansøgere i Horizon Europe.

Nu kan du, hvis du selv er førstegangsansøger eller førstegangsdeltager i enten Horizon 2020 (EU’s forrige forsknings- og innovationsprogram) eller Horizon Europe være med til at sikre, at Uddannelses- og Forskningsstyrelsens kampagne dækker et reelt behov hos nye ansøgere.

Styrelsen ønsker således at tilbyde vedkommende, nyttig og relevant information, der styrker kvaliteten af ansøgninger og hjælper nye ansøgere ind i Horizon-universet. Målet er at bidrage til, at flere danske forskere, virksomheder, organisationer og institutioner har et godt udgangspunkt for at søge og opnå finansiering til projekter under Horizon Europe.

Besvar surveyen

Surveyen tager cirka fem minutter, og du kan besvare den på dansk eller engelsk.

Frist for at besvare surveyen er den 6. juli 2022.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til surveyen, kan du kontakte os på e-mail: 

Læs mere

Senest opdateret 24. juni 2022