Du er her: Forside Aktuelt Pressemeddelelser 2017 Invitation til pressen: H.K.H. Kronprinsessen og uddannelses- og forskningsminister Søren Pind åbner Forskningens Døgn på Experimentarium.

Invitation til pressen: H.K.H. Kronprinsessen og uddannelses- og forskningsminister Søren Pind åbner Forskningens Døgn på Experimentarium.

Uddannelses- og Forskningsministeriets store videnskabsfestival Forskningens Døgn skydes i gang mandag den 24. april. Pressen er velkommen til åbningen, der i år foregår på det nye Experimentarium.

18. april 2017

Under åbningen vil H.K.H. Kronprinsessen overrække Uddannelses- og Forskningsministeriets Forskningskommunikationspris og oplæse vindermotivering. Prisen gives hvert år til en forsker, der gennem vedkommende formidling formår at skabe bred opmærksomhed om sin forskning. Der følger 100.000. kroner med prisen.

Desuden byder arrangementet på et storslået åbningseksperiment, sang ved DRs børnekor og taler ved uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, modtager af Forskningskommunikationsprisen 2017 og administrerende direktør på Experimentarium Kim Gladstone Herlev.

Der vil være mulighed for at fotografere ved H.K.H. Kronprinsessens ankomst, under åbningsceremonien og ved udvalgte positioner under rundvisningen på Experimentarium.

Åbningen finder sted:
Mandag den 24. april kl. 9.45-12
Experimentarium
Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup

Seneste ankomsttidspunkt for pressen er kl. 9.30

OBS: Ingen presseadgang uden forudgående tilmelding.
Tilmelding: Senest fredag den 21. april kl. 12.00 til forsk@ufm.dk


For yderligere oplysninger, kontakt:

Pressesekretær Kristina Mie Hansen, tlf.: 7231 8012, e-mail: kmh@ufm.dk 

Senest opdateret 24. april 2017