Du er her: Forside Aktuelt Pressemeddelelser 2019 Invitation til pressen: Tommy Ahlers lancerer ny grøn forskningskonkurrence

Invitation til pressen: Tommy Ahlers lancerer ny grøn forskningskonkurrence

Tommy Ahlers lancerer Green Challenge – en ny forskningskonkurrence, der skal være med til at løse centrale miljø- og klimaudfordringer. Det sker ved et arrangement mandag den 18. marts kl. 10.00-10.40 på Institut for Fødevarevidenskab.

14. marts 2019

27 millioner kroner er på højkant, når uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers lancerer Green Challenge - et nyt fænomen i den danske forskningsverden.

Green Challenge er en forskningskonkurrence, der skal bidrage med nye, innovative og banebrydende løsninger inden for tre store samfundsudfordringer. I Green Challenge skal forskere for eksempel i samarbejde med virksomheder og organisationer indtil 2023 konkurrere om at udvikle de tre bedste forskningsløsninger, der gavner miljøet og klimaet.

Ved arrangementet introducerer uddannelses- og forskningsministeren konkurrencen, forskere vil fortælle om perspektiverne i forskningen på områderne, og der vil være fremvisning af den nyeste forskning inden for fødevarevidenskab. 

HKH Kronprinsesse Mary vil være tilstede under arrangementet.
Pressen er velkommen fra kl. 9.30.

Tilmelding skal ske senest fredag den 15. marts kl. 12.

Sted

Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet
Rolighedsvej 26,
1958 Frederiksberg C. 
Stueplan

Der kan parkeres på parkeringspladsen, Thorvaldsensvej 50, 1958 Frederiksberg C. Derfra kan man gå hen til bygningen. Indgang er gennem svingdør på siden af bygningen.
P-billetter kan udleveres.


For yderligere oplysninger og tilmelding, kontakt:

Pressekonsulent Trine Søndergaard, tlf.: 7231 8009, e-mail: tri@ufm.dk

Senest opdateret 14. marts 2019