Gå til indhold

Deltag i FN Workshop om “The International Space Weather Initiative: The way Forward”

For fremme forskning i rumvejr afholder FN’s kontor for det ydre rum (UNOOSA) en workshop for relevante forskere om projektet “The International Space Weather Initiative”. Workshoppen afholdes på hybrid form. Deadline for ansøgning om deltagelse i workshoppen er 23 april 2023.
  • Tid og sted
  • Hvornår 26. juni 2023 til 30. juni 2023
SWAP_sees_the_Sun.jpg
ESA/SWAP PROBA2 science centre

UNOOSA’s workshop er åben for alle som er involveret i forskning i rumvejr. Deltagere kan være tilknyttet nationale eller internationale organisationer, forskningsinstitutioner eller industri.

The International Space Weather Initiative (ISWI) blev formelt lukket som agendapunkt på møderne i FN’s komité til fredelig udnyttelse af det ydre rum (COPUOS) i 2012, men aktiviteterne fortsatte i et separat program. Formålet er at fremme forskning i rumvejr gennem brug af instrumenter, analyse og fortolkning af rumvejrdata for derigennem at udvikle den nødvendige fysiske indsigt til at rekonstruere og forudsige rumvejret i jordens omegn.

Er du interesseret i at deltage, så udfyld ansøgningsformularen på workshoppen hjemmeside (se link). Når den udfyldte formular er afsendt modtages yderligere instruktioner om registrering af deltageform og evt. deltagelse med præsentation.

Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den videnskabelige planlægningskomité deltagerne ud fra de indsendte ansøgninger og tilgængelige ressourcer.

Ansøgningsfristen er 23. april 2023.

Kontakt

Thommy Ingemann Larsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 50
Email: til@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024