Gå til indhold

Viden- og erhvervsklynger

I Danmark findes 13 nationale og offentligt finansierede klynger. De nationale klynger repræsenterer de erhvervs- og teknologiområder, der er udpeget som Danmarks styrkepositioner. Læs om hvordan klyngearbejdet er organiseret.

Samarbejde er vejen til innovative samfund. Når virksomheder, uddannelsesmiljøer og offentlige aktører samarbejder, er det en drivkraft for fornyelse og fremgang. Fremtiden byder på muligheder og udfordringer, som den enkelte virksomhed, kommune, brancheorganisation eller universitet ikke kan (for)løse alene – der skal samarbejde til. Én af de bedste måder at organisere samarbejdet på er gennem klynger.

Det danske klyngeprogram 2025-2028

Uddannelses- og Forskningsministeriet og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse annoncerer i fællesskab midler under det danske klyngeprogram for perioden 2025-2028, som er fortsættelsen af Innovationskraft 2021-2024.

Innovationskraft 2021-2024

Uddannelses- og Forskningsministeriet og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse finansierer i fællesskab klyngeprogrammet ”Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024”.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024