Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation EU- og internationale programmer Horizon Europe Aktuelt Webinarer og events Webinar om arbejdsprogrammet 2023-24 for Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon Europe

Webinar om arbejdsprogrammet 2023-24 for Marie Skłodowska-Curie Actions i Horizon Europe

Arbejdsprogrammet for 2023-24 for Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) offentliggøres i slutningen af november 2022. Dette webinar vil særligt fokusere på nye tiltag og ændringer ift. til det nuværende arbejdsprogram. Webinaret afholdes den 9. december 2022 kl. 10:00-11:00.
Kontakt
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Marlis Erichsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 63
Email: mer@ufm.dk

Tid og sted

09. december 2022 fra kl. 10:00 til 11:00

Tilmelding

Obs! Tilmeld dig senest webinaret den 8. december kl. 9:00. Det er gratis at deltage i webinaret.

Orienter dig venligst i, hvordan vi behandler dine personoplysninger, før du tilmelder dig.

Indhold

På webinaret vil vi gennemgå indholdet i arbejdsprogrammet 2023-24 og se på de kommende frister og budgetter. Derudover vil vi dykke ned i de nye tiltag og ændringer som er at finde i det nye arbejdsprogram sammenlignet med det nuværende arbejdsprogram (for 2021-22). 

Den umiddelbart største ændring er, at alle typer Doctoral Networks fra 2023-callet kan ansøge om op til 540 Person Months, dvs. op til 15 ph.d.-stillinger per projekt.

Dernæst er der en ændring i Joint Networks for at imødekomme de lande og organisationer, der har 4-årige ph.d.-ansættelser. Her har Europa-Kommissionen justeret rammen for denne projekttype op til 60 måneder, så der er tid til 48 måneders ph.d-ansættelser samt til rekruttering og afslutning af projektet.

Vi vil præsentere baggrunden for ændringerne i arbejdsprogrammet og de implikationer, de kan have for projekterne. Vi vil desuden vise de resultater, som programmet hidtil har præsteret.

Til slut vil vi tale om evt. kommende justeringer og diskussioner, der finder sted indenfor programmets rammer.

Webinaret er del af webinarrækken om de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2023-24.

Udbytte

Webinaret giver dig mulighed for at opnå en forståelse for opbygningen, indholdet og intentionerne bag det nye arbejdsprogram 2023-24 for MSCA.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om MSCA, eller dig, der ønsker at skrive en god ansøgning til et af delprogrammerne i MSCA.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom) umiddelbart inden afholdelsen.

Arrangør

EU Forskning og Innovation, EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Du kan finde mere information om Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) på ministeriets hjemmeside for Horizon Europe, hvor du også kan se aktuelle og kommende frister på opslag for programmet.

Senest opdateret 27. oktober 2022