Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation EU- og internationale programmer Horizon Europe Aktuelt Webinarer og events Webinar om Doctoral Networks under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe

Webinar om Doctoral Networks under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe

MSCA-delprogrammet Doctoral Networks yder støtte til oprettelse af ph.d.-uddannelser i netværk på tværs af landegrænser. Fokus er særligt på at øge international og intersektoriel forskermobilitet. På webinaret går vi i dybden med 2022-opslaget. Tilmeld dig og følg med den 23. juni kl. 13:00-14:00
Kontakt
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk
Marlis Erichsen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 63
Email: mer@ufm.dk

Tid og sted

23. juni 2022 fra kl. 13:00 til 14:00

Doctoral Networks skal give forskere nye netværk, tværgående kompetencer samt erfaring inden for akademiske og ikke-akademiske discipliner. Tilskud gives efter bottom-up-princippet med frit emnevalg med fokus på innovationskompetencer. Rammerne fastsættes gennem deltagelsesregler, der sikrer at formålet om mobilitet, uddannelse og fremragende forskning opnås.

Indhold

På webinaret dykker vi ned i indholdet i Doctoral Networks 2022-opslaget. Vi kommer omkring de forskellige typer netværk, deltagelsesregler, økonomi samt evalueringskriterier og -proces.

Derudover vil vi se nærmere på de ændringer, der er blevet introduceret siden sidste års call - dette handler blandt andet om rammerne for netværkstyperne Industrial Doctorates og Joint Doctorates.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chatfunktionen.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse i MSCA.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom) umiddelbart inden webinaret.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Senest opdateret 02. august 2022