Gå til indhold

Webinar om Horizon Europe – klynge 4: Det digitale område, industri og rummet

Deltag i webinaret, hvor vi præsenterer indholdet i klynge 4: Det digitale område, industri og rummet i Horizon Europe. Lær mere om tankerne bag det nye to-årige arbejdsprogram (2021-2022), klyngens partnerskaber og relationen til Horizon Europes missioner. Webinaret afholdes den 22. juni 2021.
  • Tid og sted
  • Hvornår 22. juni 2021 fra 14:00 til 15:15

For at få præsentationen tilsendt, kan man også skrive til

Indhold

Sommeren 2021 markerer den officielle start på EU’s nye rammeprogram for forskning og innovation, Horizon Europe. I den forbindelse lancerer EuroCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en række webinarer om de forskellige programmer i Horizon Europe.

Dette webinar vil fokusere på klynge 4: Det digitale område, industri og rummet. Fokus for webinaret er en generel indflyvning til klynge 4, hvor vi vil tage udgangspunkt i det nye arbejdsprogram for 2021-2022 og dykke ned i de forskellige områder og de muligheder de repræsenterer, herunder de otte forskellige partnerskaber.

Dit udbytte

Webinaret giver dig mulighed for at opnå en forståelse for opbygningen, indholdet og intentionerne bag klynge 4: Det digitale område, industri og rummet.

Webinaret er del af webinarrækken om programmerne og forsknings- og innovationsmulighederne i Horizon Europe.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte eller rådgiver om Horizon Europe, eller dig, der ønsker at skrive en god ansøgning til klynge 4 i Horizon Europe.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link til webinarrummet (Zoom), få dage før webinaret afholdes.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Kontakt

Christian Holstein
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 66
Email: cho@ufm.dk
Cecilie Tornøe
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 84
Email: ct@ufm.dk