Gå til indhold

Koordinationsudvalget for forskning - Bevillinger forår 2007

Koordinationsudvalget for forskning - puljen for forskningsinfrastruktur

Forsknings- og Innovationsstyrelsen indkaldte den 20. marts 2007 interessetilkendegivelser om støtte til etablering af større, nationale forskningsinfrastrukturer eller dansk deltagelse i større, internationale forskningsinfrastrukturer.

Ved fristens udløb den 9. maj var der modtaget 39 interessetilkendegivelser om etablering af større forskningsinfrastruktur (ansøgt beløb 1,5 milliarder kroner). Parterne bag 11 af interessetilkendegivelserne er blevet inviteret til at indsende egentlige ansøgninger med frist tirsdag den 11. september 2007 kl. 15.00.

Forsknings- og Innovationsstyrelsen modtog desuden 23 ansøgninger om støtte til forprojekter (ansøgt beløb 19 millioner kroner).

16 forprojekter er blevet indstillet til bevilling. Nogle af de indsendte interessetilkendegivelser, som ikke er blevet bedt om at indsende en ansøgning i anden runde, er i stedet blevet tilbudt en forprojektbevilling til at videreudvikle projektet.

I nogle tilfælde er ansøgere blevet bedt om at gå sammen med henblik på at indsende en fælles ansøgning.

Liste over bevilgede forprojekter findes nedenfor.

Desuden afsættes 1 mio. kr. til en udredning, der skal kortlægge det fremtidige behov for skibskapacitet bredt set med fokus på langsigtede løsninger, der inddrager internationalt/europæisk samarbejde.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. februar 2013