Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2019 ICDK Outlook rapport: I-Korea 4.0: Innovation Initiatives in Smart Cities and Healthcare

ICDK Outlook rapport: I-Korea 4.0: Innovation Initiatives in Smart Cities and Healthcare

Forsideillustrations tekst mangler
Det danske innovationscenter i Seoul har udarbejdet en Outlook-rapport, som omhandler Sydkoreas markante politiske fokus på den Fjerde Industrielle Revolution (4iR). Outlook-rapporten er den anden i en serie af to, hvor første del udkom i december 2018.
: 01. maj 2019
: 978-87-93706-52-1
: Styrelsen for Forskning og Uddannelse
: 2019
: 30

Denne Outlook-rapport dykker mere detaljeret ned i de specifikke planer fremsat af præsident Moon Jae-ins præsidentielle komité for den fjerde industrielle revolution og belyser muligheder i to fokussektorer, Smart Cities og tilpasset sundhedspleje, i forhold til uddannelse, forskning, entreprenørskab og innovation. Samlet set er formålet med Outlook-serien at hjælpe danske forskere, start-ups og R&D-intensive SMV'er til at identificere potentielle samarbejdsmuligheder med sydkoreanske partnere inden for 4iR-relaterede forsknings- og forretningsområder.

Den første del af rapporten, der udkom i 2018, introducerede Moon-regeringens såkaldte ”I-Korea 4.0-strategi”, som har til formål at bringe det sydkoreanske samfund ind i en ny digital æra på tværs af myndigheder, organisationer, institutioner og virksomheder.

Senest opdateret 01. maj 2019