Gå til indhold

Nye institutionsafdelinger til brug for e-læring på ordinære uddannelser

Nye institutionsafdelinger til brug for e-læring på ordinære uddannelser

Der er i SIS og esas oprettet nye institutionsafdelinger, der skal knyttes til studerende, der undervises via e-læring, jf. ’Implementering af udflytningsaftalen (”Regionalt taxameter”) vedrørende fjernundervisning’ udsendt af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen af 25. november 2022.

De nye institutionsafdelinger skal indgå i tilskudsgrundlaget fra og med indberetningsperioden 010922-280223 samt fremtidige DST-indberetninger.

Har I udbud på optagelse.dk på de nye afdelinger, skal institutionsnummeret angives som undervisningsinstitution.

Det er vigtigt, at der ikke skiftes institutionsafdeling for de studerende før kodebroen, dvs. de nye DS-afdelingskoder kombineret med SU-institutionskode og SU-retningskode, er aftalt og oprettet af Center for Uddannelsesstøtte.

I SIS foretages følgende, når SU-kodebroen er på plads:

  • skift af institutionsafdeling foretages i vinduet ”A599 Interne skift mv.”, fanebladet Skift uddannelsesordning/Institutionsafdeling. Hvis det kun drejer sig om få studerende, kan det blot rettes i ”S294 Studerende”
  • Opret en sag i supporten hvis der er behov for at opdatere institutionsnummer på eksisterende områdenumre i SIS, samt hvis der skal rettes institutionsafdeling på eksisterende grupper samt STÅ-perioder/STÅ-placeringer. Skriv ’Land og by’ i overskriften

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 02. december 2022