Du er her: Forside Uddannelse Internationalisering Internationalt samarbejde om vejledning Euroguidance Aktuelt for vejledere To nye pjecer om vejledning fra det danske Euroguidance Center

To nye pjecer om vejledning fra det danske Euroguidance Center

Styrelsen for Videregående Uddannelser har udgivet to nye pjecer, som er nyttige for de vejledere, der arbejder med internationale aktiviteter eller ønsker at vide mere om området.
Kontakt
Birtha Theut
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 22
Email: BT@ufm.dk

Guidance in Education

Publikationen ’Guidance in Education’, som er skrevet i samarbejde med Undervisningsministeriet, giver et overblik over det danske vejledningssystem på engelsk. UU Sjælland Syd, Studievalg København og eVejledning har bidraget med cases. Pjecen giver en kort beskrivelse af det danske vejledningssystem og den seneste udvikling på området. Den egner sig dermed som en introduktion til det danske vejledningssystem når man modtager udenlandske gæster – eller når man selv er på besøg i udlandet.

Euroguidance Danmark

Folderen ’Euroguidance Danmark’ er på dansk, men indeholder også flere sektioner på engelsk. Publikationen henvender sig til vejledere og andre interessenter, som gerne vil vide mere om Euroguidance i Danmark og hvordan man skaffer sig internationale erfaringer og kontakter.

Begge pjecer er gratis og du kan bestille eksemplarer hos euroguidance@uds.dk. Du kan også hente dem digitalt via nedenstående links:

Senest opdateret 15. august 2019