Gå til indhold

Internationalt seminar for nye i Erasmus+

Det italienske kontor for Erasmus+ inviterer til et seminar med fokus på at lære at udvikle projekter med fokus på inklusion og mangfoldighed.
  • Tid og sted
  • Hvornår 23. september 2024 til 26. september 2024
  • Hvor Italien, Palermo

Målgruppe

Seminaret henvender sig til dig, der beskæftiger dig med mennesker med færre muligheder inden for skole, erhvervs-, det videregående- eller voksenuddannelsesområdet, og som er interesseret i at lære at udvikle projekter, der effektivt prioriterer inklusion og mangfoldighed.

Formål

Seminaret har til formål at gøre en betydelig indflydelse på deltagerne, for positivt at bidrage til et bredere mål om inklusion inden for rammerne af Erasmus+.

På seminaret vil deltagerne:

  • Få et indblik i de Sicilianske Uddannelsesinstitutioner
  • Blive rustet med de redskaber og den viden, der kræves for at starte og gennemføre effektive mangfoldighedsprojekter inden for deres respektive områder.
  • Få mulighed for at etablere netværk, finde nye partnere og igangsætte nye Erasmus+-projekter.

Praktisk

Da seminaret foregår på engelsk, er det en forudsætning for deltagelse at kunne tale flydende engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist

15.05.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Afsendere