Gå til indhold

Gratis onlinekursus om Erasmus+ Ungdom

Arbejder I med unge, og vil I vide mere om tilskudsmulighederne i Erasmus+ Ungdom? Så tilmeld jer kurset 'Erasmus+ Funding Opportunities', hvor I både får tips og tricks til jeres næste projekt samt grundlæggende viden om Erasmus+ Ungdom.

For femte år i træk afholdes det engelsksprogede kursus, 'Erasmus+ Funding Opportunities', som foregår online i fem uger fra den 7. maj til den 11. juni 2018.

To instruktører vil facilitere diskussioner, afklare spørgsmål og bidrage med vejledning og feedback, og som deltagere får I mulighed for at sparre og netværke med andre deltagere. Kursusmaterialet består bl. a. af videoer og quizzer, og henvender sig både til jer som blot ønsker grundlæggende viden om mulighederne i Erasmus+ Ungdom samt jer, som ønsker tips og tricks til jeres næste projekt.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i kurset, men for at få det fulde udbytte af kurset, skal man som deltager regne med at bruge tre til fire timer om ugen.

Det anbefales at man tilmelder sig inden den 7. maj og dermed deltager i kurset fra start til slut. Dog er kurset fleksibelt tilrettelagt, dvs. man har mulighed for at tilmelde sig løbende frem til den 31. maj 2018, hvormed man stadig kan tilgå al kursusmaterialet.

Kurset afholdes af det tyske nationale agentur for Erasmus+ Ungdom, men foregår på engelsk.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019

Afsendere