Gå til indhold

Gratis onlinekursus om ungdomspolitik

Arbejder I med unge, og vil I vide mere om ungdomspolitik og dets elementer, udvikling, implementering og evaluering? Så tilmeld jer kurset 'Essentials of Youth Policy', som begynder den 8. oktober 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 08. oktober 2018 til 18. november 2018
  • Hvor Online

Målgruppe

'Essentials of Youth Policy' er åbent for alle, men henvender sig især til beslutningstagere, ungdomsarbejdere, ungdomsledere, NGO'er og ungdomsforskere. Som deltager får du mest ud af kurset, hvis du bruger ca. fire timer om ugen på det.

Formål

Kurset varer seks uger og har til formål at give deltagerne en grundlæggende viden om ungdomspolitik, herunder både definitioner, omfang, formål og aktører. Der vil også blive lagt vægt på udvikling, implementering og evaluering af ungdomspolitik, og som deltager får du gode råd og motivation til at involvere dig i ungdomspolitik. Efter kurset vil du modtage et gratis kursusbevis.

Tilmelding

Kurset er gratis at deltage i, men kræver tilmelding via hjemmesiden. Kurset foregår på engelsk og arrangeres af The EU-CoE youth partnership, som er et samarbejde mellem EU og Europarådet med fokus på ungdomsområdet.

Afsendere

Senest opdateret 14. september 2018