Gå til indhold

Kontaktseminar med fokus på inklusion i projekter

Overvejer I at søge tilskud til projekter i Det Europæiske Solidaritetskorps? Så tag med til Slovenien og mød nye partnere. Ansøg inden den 11. november 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 02. december 2018 til 07. december 2018
  • Hvor Ljubljana, Slovenien

Målgruppe

Kontaktseminaret er for både nye og erfarne organisationer, som har interesse i at udvikle projekter om inklusion inden for Det Europæiske Solidaritetskorps.

Formål

Sammen med ca. 60 andre deltagere vil du blive præsenteret for mulighederne inden for Det Europæiske Solidaritetskorps. Ligeledes kan du danne nye partnerskaber med henblik på at udvikle projektidéer, som har fokus på inklusion. I løbet af de fire dage (+ rejsedage), som kontaktseminaret varer, kan du sammen med eventuelle nye partnere påbegynde et udkast til en projektansøgning, som kan indsendes ved ansøgningsfristen i februar 2019. Målet er, at kontaktseminaret fører til mindst 20 konkrete projektidéer.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til studiebesøget (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med kontaktseminaret dækkes af arrangøren, som er det slovenske nationale agentur for Det Europæiske Solidaritetskorps. Kontaktseminaret finder sted i Ljubljana i Slovenien og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 11. november 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 07. november 2018

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps