Gå til indhold

Kontaktseminar i Portugal om ungdomsudvekslinger

Søg om at komme med på kontaktseminaret "Make the Move" i landsbyen Marmeleira, hvor du både kan finde nye partnere samt få indblik i, hvordan ungdomsudvekslinger kan berige lokalsamfundet.

Målgruppe

Kontaktseminaret henvender sig til ungdomsarbejdere og ungdomsledere, som planlægger et projekt med ungdomsudvekslinger.

Formål

Det er femte gang, at kontaktseminaret "Make the Move" afholdes, og denne gang foregår det i landsbyen Marmeleira i Portugal. Som deltager får du indblik i, hvordan ungdomsudvekslinger kan berige lokalsamfundet. Du får også mulighed for at danne solide netværk med nye partnere og kontakter, og du får gode råd til at planlægge ungdomsudvekslinger af høj kvalitet.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende to deltagere afsted. For at komme i betragtning som deltager bedes du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der var ansøgningsfrist den 22. juni 2018. Bemærk, at ansøgere fra organisationer, som arbejder med social inklusion, prioriteres højest.

Rejseudgifter til studiebesøget (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med studiebesøget dækkes af Erasmus+ programmet. Kontaktseminaret arrangeres af Belgiens og Portugals nationale agenturer for Erasmus+ Ungdom, og foregår på engelsk.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 12. juli 2018

Afsendere