Gå til indhold

Seminar i Prag om eTwinning og skoleudvekslingspartnerskaber

Det tjekkiske Erasmus+ kontor arrangerer et seminar om brugen af eTwinning i Skoleudvekslingspartnerskaber, hvor du kan lære om eTwinning og få lejlighed til at mødes og netværke med eventuelle fremtidige partnere.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. august 2018 til 01. september 2018
  • Hvor Prag, Tjekkiet

Målgruppe

Målgruppen for seminaret er repræsentanter fra alle typer af institutioner og organisationer, men seminaret er primært rettet mod lærere med elever i alderen 12-19 år. Deltagerne skal være interesserede i at lære om eTwinning og realisering af Skoleudvekslingspartnerskaber (KA2 School Exchange Partnerships) ved brug af eTwinning. Forudgående kendskab til eTwinning er ikke et krav, men deltagerne skal være registreret i eTwinning før seminarets startdato.

Formål

eTwinning er en europæisk samarbejdsportal, som giver mulighed for internationalt samarbejde, partnersøgning, IT-kompetenceudvikling og deling af lærerressourcer.

Formålet med seminaret er at fremme synergierne mellem Erasmus+ og eTwinning, at inspirere deltagerne til aktivt at bruge eTwinning til kommunikation og samarbejde om Erasmus+ projekter samt at skabe netværk blandt lærere involveret i Erasmus+ og eTwinning projekter.

Program

Programmet for seminaret lægges her på siden snarest muligt.

 

Tilmelding        

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har to pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer. For at komme i betragtning skal du udfylde ansøgningsskemaet:

Ansøgningsfristen er udløbet og alle ansøgere har fået besked, om de har fået en plads ved seminaret.

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019

Afsendere