Gå til indhold

Seminar om at forbedre adgang, deltagelse og kvalitet i voksenlæring

Det luxembourgske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar i Luxembourg City om forbedring i voksenlæring, hvor du kan udveksle og lære om nye good practices og netværke med andre organisationer, der kan resultere i fremtidigt Erasmus+ samarbejde.
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. november 2018 til 23. november 2018
  • Hvor Walferdange, Luxembourg City, Luxembourg
  • Målgruppe Tilmelding nederst på siden

Målgruppe

Målgruppen for seminaret er repræsentanter fra alle typer af institutioner og organisationer i voksensektoren (almen voksenuddannelse eller folkeoplysning).  Målgruppen er især, men ikke eksklusivt, repræsentanter fra institutioner og organisationer, der målretter sig efter socialt eller uddannelsesmæssigt dårligt stillede voksne. Aktiv deltagelse er et krav.

Formål

Temaer og mål for kontaktseminaret er:

  • Effektivt opsøgende arbejde: Voksnes læringsmotivation, barrierer for voksenlæring og inklusion af sårbare grupper.
  • Voksenvejledning og -rådgivning: Resultatsbaseret kontra behovsbaseret tilgang, selv-evaluering i voksenlæring og -træning, samt professionalisering af voksen vejledning og rådgivning.
  • Højkvalitets læringsmuligheder: Tilgange til omskoling, opkvalificering og færdighedsdeling, kvalitetsforsikring samt om at investere i voksenlæring.

Seminaret har til formål at samle deltagere for at udveksle og lære om nye good practices for effektivt opsøgende arbejde, vejledning og kvalitet i voksenlæring. Deltagere kan også netværke med andre institutioner og organisationer og dele idéer, der kan resultere i fremtidigt Erasmus+ samarbejde (Mobilitetsprojekter eller Strategiske partnerskaber).


Program

21. november 2018: Kl. 15:00 – Registrering, netværk og aftensmad.

22. november 2018: Kl. 09:00-17:00 – Plenarmøder og workshops.

23. november 2018: Kl. 09:00-13:00 – Diskussioner og konklusion. Kl 13:00 vil der være frokost og afgang.

 

Tilmelding         

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har to pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer. For at komme i betragtning skal du udfylde ansøgningsskemaet:

Der er lukket for tilmelding.

Alle vil kort herefter få besked, om de har fået en plads ved seminaret.

Følg os på LinkedIn

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

 

Afsendere

Senest opdateret 20. juli 2020