Gå til indhold

Mød samarbejdspartnere ved seminaret "Participating and Learning Child” i Finland

Det finske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar, hvor du kan møde europæiske kolleger og få mulighed for at dele erfaringer, diskutere udfordringer og finde måder at forbedre børns aktive deltagelse og læring på. Seminaret vil klæde dig på til at søge om tilskud til fremtidigt samarbejde.
  • Tid og sted
  • Hvornår 07. oktober 2018 til 10. oktober 2018
  • Hvor Tampere, Finland
    Tilmelding nederst på siden

Målgruppe

Målgruppen for seminaret er repræsentanter fra alle typer af institutioner og organisationer, som arbejder med tidlig læring og pædagogik i førskole og indskoling, det vi i Erasmus+regi kalder "early childhood education and care" (børn i alderen 3-8 år). Deltagerne ved seminaret skal have planer om, at deres institution/organisation vil deltage i et Erasmus+ Strategisk Partnerskab, og man vil ved seminaret kunne mødes og netværke med eventuelle fremtidige partnere. Deltagere kunne for eksempel være pædagoger, lærere og ledere fra dagtilbud og skoler, repræsentanter fra regionale eller kommunale myndigheder, forsknings- eller videnscentre, repræsentanter fra lærer- og pædagoguddannelser og andre relevante aktører.

Formål

Aktiv deltagelse understøtter barnets læringsresultater gennem øget interesse og motivation og er også en faktor for trivsel. Forbedring af børns deltagelse er bland andet derfor en væsentlig prioritet inden for Erasmus+ Strategiske Partnerskaber, og dette kontaktseminar har som målsætning at frembringe konkrete projektidéer og -forslag til projekter inden for området.

I løbet af seminaret vil deltagerne have mulighed for at netværke og udveksle idéer og erfaringer mellem europæiske kolleger og for helt konkret at møde mulige partnere til et fremtidigt samarbejde om et strategisk partnerskab.

Seminaret vil bestå af både informationsoplæg, gruppearbejde og besøg i lokale børnehaver. Forventningen er, at deltagerne efter seminaret vil være klædt på til at udforme en projektansøgning - i samarbejde med partnerne - til Erasmus+ programmet.

Program

For mere information og program for seminaret henvises til seminarhjemmesiden:

 

Tilmelding         

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har tre pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer. For at komme i betragtning, skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er udløbet

Ansøgningsfristen var d. 29. juni 2018 og alle ansøgere har fået besked, om de har fået en plads ved seminaret.

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021