Gå til indhold

Træningskursus i Bulgarien for ungdomsarbejdere

Bliv klogere på, hvordan I gennem Erasmus+ kan samarbejde internationalt og styrke jeres strategiske planlægning af projekter for ungdomsarbejdere.
  • Tid og sted
  • Hvornår 03. november 2018 til 09. november 2018
  • Hvor Bulgarien

Målgruppe

Træningskurset 'TICTAC' afholdes den 3.-9. november 2018 og henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere over 18 år, som ønsker at udvikle projekter med internationalt samarbejde via Erasmus+. Kurset er både for nye såvel som erfarne ungdomsarbejdere, men forudsætter, at man tidligere har deltaget i et internationalt event eller projekt (ikke nødvendigvis i forbindelse med Erasmus+). 

Formål

Deltagerne får mulighed for at udforske Erasmus+ gennem et simuleret internationalt projekt under aktionen "mobilitet for ungdomsarbejdere". Det simulerede projekt styrker bl.a. deltagernes kompetencer inden for non-formal education og interkulturelle læringsprocesser. Deltagerne har også mulighed for at danne nye, internationale partnerskaber med henblik på udvikling af nye projekter af høj kvalitet.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist 26. august 2018.

Rejseudgifter til træningskurset (maksimalt 500 euro per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med træningskurset dækkes af Erasmus+ programmet. Træningskurset foregår på engelsk og afholdes af det bulgarske nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med SALTO Training and Cooperation Resource Centre.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019

Afsendere