Gå til indhold

Træningskursus om mulighederne inden for Erasmus+ Ungdom

Er du ungdomsarbejder eller -leder, og har du endnu ikke erfaring med projekter inden for Erasmus+? Så kom med på træningskurset 'Appetiser' i Letland og få inspiration!
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. december 2018 til 14. december 2018
  • Hvor Letland

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som ikke tidligere har været involveret i projekter inden for Erasmus+ Ungdom, og som gerne vil vide mere om mulighederne for ungdomsudvekslinger, frivilligaktiviteter og mobilitetsprojekter for ungdomsarbejdere.

Formål

Som deltager får du mulighed for at udforske de internationale aktiviteter, som tilbydes inden for Erasmus+ Ungdom. Deltagerne får en forsmag på ikke-formel og interkulturel læring og vil blive præsenteret for eksempler på ungdomsprojekter af høj kvalitet. Ligeledes får deltagerne indblik i, hvordan internationalt samarbejde kan bidrage positivt til lokalt ungdomsarbejde.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med træningskurset dækkes af arrangøren, som er Letlands nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk.

Ansøg senest 7. oktober 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. juli 2018

Afsendere