Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om digitale kompetencer for voksenuddannelser

Seminar om digitale kompetencer for voksenuddannelser

Det tyske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om at udvikle idéer til nye og fremtidige projekter sammen med partnere, der har lignende interesser.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

01. december 2019 til 04. december 2019

Målgruppe

Seminaret henvender sig til centre, institutioner og organisationer, der aktivt beskæftiger sig inden for voksenuddannelsesområdet, og som har en interesse i digitale kompetencer i Erasmus+ KA1 eller KA2 projekter.

Formål

Det overordnede formål med kontaktseminaret er at finde partnere med lignende interesser og udvikle idéer til nye og fremtidige projekter. Seminaret giver deltagerne mulighed for at dele erfaringer og opdage nye tilgange inden for digitalisering i voksenuddannelserne. Der vil blive lagt fokus på, hvordan man øger brugen af de digitale kompetencer ved at udvikle uddannelsesmæssige, metodologiske og didaktiske koncepter eller kurser til KA1. Seminaret giver også deltagerne mulighed for at genkende og bruge synergien mellem KA1 og KA2 projekter.

Deltagerne kan opnå viden og redskaber til at få en bedre forståelse af, hvad Erasmus+ er, og hvordan det kan understøtte brugen af digitale teknologier på en kritisk, samarbejdsvillig og kreativ måde i deres daglige arbejde. Seminaret er derfor en god mulighed for at imødegå problemer, der kan opstå på grund af manglende digital viden.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Köln og foregår på engelsk.

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist fredag den 4. oktober kl. 12:00.

Senest opdateret 23. september 2019