Gå til indhold

Inklusion i Erasmus+ projekter - internationalisering som vejen til inklusion?

Det spanske Erasmus+ kontor afholder et seminar i Madrid målrettet erhvervsuddannelsessektoren, hvor formålet er at udarbejde redskaber til gøre sine Erasmus+ projekter mere inkluderende. Ansøgningsfrist 25. januar 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 17. februar 2019 09:00 til 19. februar 2019 16:00
  • Hvor Madrid, Spanien

Målgruppe

Seminaret er rettet mod sektoren Erasmus+ Erhvervsrettet

Seminaret henvender sig til personer, som ønsker at tilegne sig redskaber i arbejdet med inklusion i internationalisering af uddannelse.

Formål

Inklusion er en prioritering i europæisk politik, hvilket også kommer til udtryk i Erasmus+. Seminaret skal undersøge, hvordan man kan bruge inklusion i sit internationale arbejde som en styrke. Deltagerne skal udveksle erfaringer om inklusion i internationaliseringsstrategier samt inkorporere det i fundamentet for fremtidige Erasmus+ projekter.

Seminaret giver redskaber til arbejdet med inklusion samt strategier og principper for designet af inkluderende Erasmus+ projekter i EUD-sektoren.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at deltage i seminaret, kan du udfylde formularen i linket nedenfor. Vi har to pladser på seminaret i Madrid. Deltagerne vil blive udvalgt af det danske Erasmus+ kontor. Bemærk den korte tilmeldingsfrist.

Ansøgningsfrist 25. januar 2019 kl. 10.00.

Praktisk

Rejseudgifter til seminaret (op til 800 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med seminaret dækkes af arrangøren, som er det spanske nationale agentur for Erasmus+.

Afsendere

Senest opdateret 20. marts 2023