Gå til indhold

Internationaliseringsstrategier og partnerskaber for erhvervsuddannelsesinstitutioner

Det luxembourgske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar om at danne og udvikle nye partnerskaber for erhvervsuddannelsesinstitutioner på tværs af landegrænser.
  • Tid og sted
  • Hvornår 27. november 2019 til 29. november 2019
  • Hvor Luxembourg City, Luxembourg

Målgruppe

Seminaret henvender sig til personer fra EUD-sektoren, som ønsker at danne og udvikle nye samarbejder inden for både mobilitetsprojekter og strategiske partnerskaber for deres institutioner eller organisationer. Seminaret henvender sig til både nye og erfarne Erasmus+ projektdeltagere.

Formål

Seminarets formål er at give deltagerne mulighed for at udveksle og dele egne praksis, mål og oplevelser af projekter. Seminaret skal danne fundament for fremtidige partnerskaber og samarbejder.

Deltagerne vil opnå viden og redskaber til at styrke aktiviteterne udført i Erasmus+ projekterne. Seminaret giver mulighed for at erfaringsudveksle på internationalt plan i forhold til gennemførte Erasmus+ projekter. Deltagerne bliver klædt på i forhold til Erasmus+ ansøgningsprocessen og projektstrukturen. Deltagerne bidrager til at fremme samarbejdet mellem erhvervsuddannelsesinstitutioner på tværs af landegrænser, og seminaret er en god mulighed for at styrke sit europæiske netværk.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Seminaret finder sted i Luxembourg City og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 14. oktober 2019

Kontakt

Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 23. september 2019