Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Konference om innovation i Erasmus+ strategiske partnerskaber på ungdomsområdet

Konference om innovation i Erasmus+ strategiske partnerskaber på ungdomsområdet

Tid og sted

20. februar 2019 til 22. februar 2019
Berlin, Tyskland

Målgruppe

Konferencen er for organisationer, som inden for de seneste fem år har modtaget eller søgt tilskud til et Erasmus+ strategisk partnerskab. Beslutningstagere inden for ungdomsområdet, interessenter som har hjulpet til i projekter, samt repræsentanter fra igangværende strategiske partnerskaber er også velkomne. Som deltager skal du være villig til at dele projektresultater samt have udviklet en innovativ tilgang eller løsning på ungdomsområdet gennem et strategisk partnerskab.

Formål

Det er første gang, at en konference med fokus på strategiske partnerskaber inden for ungdomsområdet afholdes. Forud for konferencen vil 30-40 strategiske partnerskaber blive udvalgt til at præsentere deres resultater på en "projektmesse", og nogle af dem vil også blive inviteret til at præsentere deres projekt i plenum. Som deltager kan du, udover at høre om de mange projekter og deres resultater, også udveksle erfaringer og netværke med de andre deltagere.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til konferencen (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med konferencen dækkes af arrangørerne, som er de tyske, estiske og belgisk-flamske nationale agenturer for Erasmus+. Kontaktseminaret finder sted i Berlin i Tyskland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 9. december 2018.

Senest opdateret 13. november 2018