Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar for erhvervsuddannelser – giv dine mobilitetsprojekter nyt liv

Kontaktseminar for erhvervsuddannelser – giv dine mobilitetsprojekter nyt liv

Det norske Erasmus+ kontor afholder kontaktseminar for erhvervsuddannelsesinstitutioner med fokus på at udvikle nye og kreative ideer til mobilitetsprojekter mellem Finland, Frankrig, Norge, Sverige, Tyskland og Danmark. Ansøgningsfristen er den 17. april 2019.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

12. juni 2019 kl. 17:00 til 14. juni 2019 kl. 12:00
Bergen, Norge

Målgruppe

Seminaret henvender sig til aktører inden for erhvervsuddannelsessektoren, der ønsker nye partnerskaber og et friskt blik på igangværende mobilitetsprojekter eller idé- og konceptudvikling til nye. Det er en vigtig forudsætning for at deltage i seminaret, at man også er villig til at være modtagende partner af både elev- og personalemobilitet i Erasmus+ programmet.

Formål

Seminaret har til formål at opbygge nye og kreative former for samarbejde mellem aktører inden for erhvervsuddannelsessektoren. Der vil være fokus på at hjælpe potentielle ansøgere med at finde relevante partnere, bidrage med nyt indhold til igangværende projekter og udvikle
strategier for tiltrækning af nye Erasmus+ brugere. Programmet for seminaret veksler mellem forskellige aktiviteter, hvor deltagerne skal udveksle konkrete idéer, der kan danne ramme om fremtidige projekter.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til 10 deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist: Den 17. april 2019

Senest opdateret 26. marts 2019