Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar om tidlig læring og pleje gennem naturvidenskaben

Kontaktseminar om tidlig læring og pleje gennem naturvidenskaben

Få inspiration til dit næste projekt og mød nye partnere, når det finske Erasmus+ kontor inviterer repræsentanter fra dagtilbuds- og skolesektoren til kontaktseminar om tidlig læring gennem naturvidenskaben. Ansøgningsfristen er den 21. maj 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

29. september 2019 til 02. oktober 2019
Turku, Finland

Målgruppe

Kontaktseminaret henvender sig til undervisere, pædagoger og repræsentanter for dagtilbud og indskolingen (målgruppen for aktiviteterne er børn i alderen 3 til 8 år), som har en interesse i at indgå i et Erasmus+ Strategisk Partnerskab. Kontaktseminaret er en god mulighed for at møde fremtidige projektpartnere og hente inspiration til et partnerskabsprojekt. 

Formål

Kontaktseminarets formål er at give deltagere mulighed for at lære, dele erfaringer, diskutere udfordringer og finde alternative måder at øge samt forbedre naturvidenskabsundervisning i dagtilbud og indskoling. Seminaret sætter fokus på videnskabens verden og dens utallige muligheder for forskellige aktiviteter, der styrker og stimulerer læring gennem spil, kreativitet og eksperimenter. Seminaret samler repræsentanter fra hele Europa, hvilket giver mulighed for at opbygge netværk samt lære af ideer og praksis fra europæiske kolleger.

Tilmelding

For at deltage i seminaret skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.  

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 21. maj 2019 kl. 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det finske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og studieturen. 

Senest opdateret 24. juli 2020