Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Nordisk tematisk seminar om unges sundhed og trivsel

Nordisk tematisk seminar om unges sundhed og trivsel

Kom med til Helsinki den 25. - 27. februar 2019 og diskutér, hvordan man som ungdomsarbejder kan understøtte unges mentale og fysiske trivsel. Søg senest den 11. januar 2019.

Tid og sted

25. februar 2019 til 27. februar 2019
Helsinki, Finland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til repræsentanter fra igangværende projekter (eller projekter som snart starter) i Erasmus+ Ungdom. Seminaret er kun for deltagere over 18 år fra Sverige, Norge, Finland, Island og Danmark, og der er plads til i alt 60 deltagere.

Formål

Sundhed og trivsel udgør et vigtigt element i EU's ungestrategi, og på seminaret inviteres nuværende tilskudsmodtagere i Erasmus+ Ungdom til at diskutere, hvordan ungdomsarbejde kan understøtte mental og fysisk trivsel blandt unge. De fire overordnede temaer i seminaret er mentalt helbred, sund livsstil, 'empowerment' og tilhørsforhold.

Som deltager får du viden om de nyeste forskningsresultater på området, ligesom der vil være udveksling af værktøjer og god praksis. Seminaret vil primært bestå af workshops om relevante emner, projektpræsentationer samt input fra eksterne eksperter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til seminaret (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med seminaret dækkes af arrangørerne, som er det finske nationale agentur for Erasmus+ i samarbejde med de svenske, norske, islandske og danske agenturer for Erasmus+. Seminaret finder sted i Helsinki i Finland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 11. januar 2019.

Senest opdateret 07. januar 2019