Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Projektinkubator - kontaktseminar på en ny måde

Projektinkubator - kontaktseminar på en ny måde

Det finske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med fokus på udvikling af nye projektformater og øget kvalitet i projekter. Arrangementet finder sted fra den 11. til 13. november 2019. Ansøgningsfristen er den 24. september.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

11. november 2019 til 13. november 2019
Helsinki, Finland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til erfarne og nye Erasmus+ projektansøgere fra erhvervsuddannelsessektoren, som ønsker at skabe nye partnerskaber og projektidéer. 

Formål

Formålet med seminaret er, at deltagerne får viden om metoder til co-creation, eksperimenterer med nye projektformater samt får viden om, hvordan man arbejder med peer-review af projektidéer og planer. Temaerne til seminaret vil bl.a. være personalisering, læringsmiljøer, lærerens nye rolle og digitalisering.

Til seminaret vil der være ca. 70 fagfolk fra forskellige europæiske lande, som beskæftiger sig med erhvervsuddannelse. Seminaret er en god mulighed for at skabe nye partnerskaber og projektidéer og få udvidet sit netværk. Deltagerne opfordres til at dele ’best practices’, identificere udfordringer og diskutere mulige løsninger vedrørende fremtiden for erhvervsuddannelse.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+. Seminaret finder sted i Helsinki og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Der er ansøgningsfrist den 24. september 2019

 

Senest opdateret 25. juni 2019