Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om metoder og procedurer til at reducere frafald i grundskolen

Seminar om metoder og procedurer til at reducere frafald i grundskolen

Vil du være med til at udvikle tiltag og nye metoder til at reducere frafald blandt de ældre elever i grundskolen? Det finske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om 'Flexible Basic Education'. Læs mere om seminaret her og søg inden den 21. maj 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

23. september 2019 til 25. september 2019
Lahti, Finland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til medarbejdere i skolesektoren, særligt lærere på mellemtrinnet og i udskolingen, som arbejder med elever, der er i fare for at falde fra inden afgangsprøven. Seminardagene byder blandt andet på gruppearbejde og forskellige workshops, oplæg fra psykologer og vejledere samt studiebesøg i den finske region Lahti. Seminaret giver samtidig mulighed for at møde europæiske kollegaer og skabe et netværk på tværs af Europa, som du kan bruge i fremtidige projekter.

Formål 

Seminaret udspringer af projektet 'Flexible Basic Education', som med støtte fra den finske stat har til formål at udvikle nye undervisningsmetoder og procedurer, der skal bidrage til at reducere frafald. Disse nye metoder tager højde for individuelle behov, gennem anvendelse af aktivitetsbaseret læring, undervisning i mindre grupper, praktisk og anvendt læring samt forskellige læringsmiljøer. Seminaret vil facilitere et forum for europæiske lærere, hvor de kan udvikle og udveksle nye ideer, metoder og værktøjer til at håndtere frafald.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.  

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 21. maj 2019 kl. 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det finske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og seminaret. 

Senest opdateret 25. april 2019