Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om vejledning og tilgange i erhvervs- og voksenuddannelsessektoren.

Seminar om vejledning og tilgange i erhvervs- og voksenuddannelsessektoren.

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med henblik på at udveksle idéer til kommende mobilitets- og partnerskabsprojekter.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

06. november 2019 til 08. november 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til personer, der arbejder med Erasmus+ inden for vejledning og information i uddannelsessektoren, og som har interesse i at skabe nye KA1- og KA2-projekter.

Til arrangementet kan repræsentanter fra følgende sektorer deltage: 

  • Erasmus+ Erhvervsrettet: Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
  • Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Formål

Seminaret har til formål at gøre det lettere for partnere at skabe og udvikle Erasmus+ KA1- og KA2- projekter ved at inspirere og give nye idéer. Seminaret er en god mulighed for at skabe nye partnerskaber og projektidéer på tværs af landegrænser.

Deltagerne opfordres til at dele idéer om innovation, identificere udfordringer og diskutere mulige løsninger vedrørende fremtiden for erhvervs- og voksenuddannelser. Udover at give deltagerne mulighed for faglig udvikling er der også mulighed for at dele erfaringer og skabe netværk på tværs af europæiske landegrænser. Til arrangementet kan man ligeledes undersøge mulighederne for at benytte job-shadowing i KA1-mobilitetsprojekter.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Dublin og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 30. september 2019.

 

Senest opdateret 25. september 2019