Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Svendborg: Er du i gang med eller overvejer du og din institution at sende en ansøgning til Erasmus+ eller Nordplus?

Svendborg: Er du i gang med eller overvejer du og din institution at sende en ansøgning til Erasmus+ eller Nordplus?

Arbejder du inden for dagtilbud, grundskolen, ungdomsuddannelse eller med voksenlæring og ønsker du at styrke den internationale dimension på din institution? Du kan søge om tilskud til efteruddannelse eller partnerskaber fra programmerne Erasmus+ og Nordplus - kom og hør nærmere!

Tid og sted

11. december 2019 fra kl. 15:00 til 17:00
Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Jessens Mole 12 (lokale Annekset), 5700 Svendborg

Formål

Vi tager på møderne udgangspunkt i de udfordringer og spørgsmål du har i forbindelse med din projektidé til et af de to programmer, Nordplus og Erasmus+. Møderne er således målrettet dig, som allerede er godt på vej med din institutions projektidé, men hvor du mangler input til ansøgningsproces og rammer. Mødet tager således form af en ”ansøgningscafe”, hvor repræsentanter fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse indledningsvist giver et kort oplæg om de forskellige programmer, men hvor der resten af mødet vil være mulighed for individuel sparring og spørgsmål til rammer og regler for Nordplus og Erasmus+.

Der er tilmeldingsfrist den 4. december 2019. 


 

Mødet bliver også afholdt den 4. december 2019 i Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Asylgade 7 (lokale 04 Lehmann), 5000 Odense C fra kl. 15.00-17.00.

Klik her for at læse mere om dette. 


 


 

Kort om Erasmus+

Erasmus+ er EU's uddannelsesprogram. Programmet uddelte 35,6 millioner euro i 2019 til projekter mellem institutioner og organisationer i Danmark og de europæiske lande. Programmet giver mulighed for eksempelvis at sende lærere eller andre medarbejdere på efteruddannelse i udlandet eller lave udviklingsprojekter og udvekslinger – herunder elevmobilitet – med andre institutioner i Europa, mens programmet også åbner op for projekter og samarbejde på tværs af uddannelsessektorer og med andre organisationstyper.

Kort om Nordplus

Nordplus er Nordisk Ministerråds tilskudsprogram. Nordplus dækker de nordiske og baltiske lande, og det er muligt at søge om tilskud til netværk, projekter og mobilitet for både lærere eller pædagogisk personale og elever. Målet er at styrke og udvikle samarbejdet samt danne netværk mellem institutioner i de deltagende lande mens der også er fokus på de nordiske sprog.

Senest opdateret 24. september 2019