Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Sprogudveksling: Brug europæiske mobilitetsprojekter til at fremme sprogudvikling

Sprogudveksling: Brug europæiske mobilitetsprojekter til at fremme sprogudvikling

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om at øge faglig udvikling og forbedre mulighederne for sprog og udtale for både lærere og studerende på udvekslingsophold. Seminaret finder sted den 21. til 24. november 2019. Ansøgningsfristen er den 14. oktober 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

21. november 2019 til 24. november 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til Erasmus+ sproglærere i skolesektoren (dagtilbud, grundskole eller ungdomsuddannelse), der underviser elever i alderen 12-18 år.

Formål

Seminaret har til formål at give deltagerne en indsigt i, hvad det vil sige at undervise i partnerskoler i udlandet. Udover at give deltagerne mulighed for personlig og faglig udvikling, er der også mulighed for at skabe nye partnerskaber, der skal bidrage til at øge studerendes motivation for at lære et fremmedsprog. 

Deltagerne vil på seminaret lære om, hvad Erasmus+ er, og hvordan programmet kan understøtte sprogindlæring og undervisning. Ligeledes kan der udveksles erfaringer i forhold til gennemførte europæiske mobilitetsprojekter og ansøgningsprocessen - med henblik på at identificere den bedste praksis, når man organiserer et europæisk mobilitetsprojekt. Deltagerne vil også få mulighed for at styrke samarbejdet mellem sprogkolleger på tværs af europæiske landegrænser og danne netværk til fremtidige projekter.

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. Rejseudgifter for op til kr. 3.700,- dækkes af det danske Erasmus+ kontor. Kost og logi dækkes af de irske værter. Seminaret finder sted i Dublin og foregår på engelsk.

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 14. oktober 2019.

Senest opdateret 23. september 2019