Gå til indhold

Studiebesøg for skoleledere om professionel udvikling

Er du skoleleder? Og vil du lære mere om din egen rolle som leder i lærernes professionelle udvikling? Tag med på en spændende studietur til Stockholm og lær mere om, hvordan du kan styrke dine medarbejdere. Søg nu, fristen er den fredag den 29. marts 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. maj 2019 20:00 til 16. maj 2019 17:00
  • Hvor Stockholm, Sverige

Målgruppe

Studieturen henvender sig til skoleledere i voksensektoren, skolesektoren og erhvervsuddannelsessektoren, der gerne vil lære mere om skolelederens rolle i den professionelle udvikling af lærere. På turen vil du blandt andet besøge forskellige skoler og organisationer og herigennem få værktøjer til at styrke professionaliseringen blandt lærerne på din institution. Studieturen vil derudover være ideel, hvis du ønsker at sparre med skoleledere fra andre lande. Samtidig får du mulighed for at skabe et netværk på tværs af Europa, som du kan bruge i fremtidige projekter.

Formål

Formålet med studieturen er at udveksle viden og erfaring med andre skoleledere i Europa. Derudover vil studieturen facilitere innovativ ideudvikling inden for temaet kvalitativ professionel udvikling af lærere, som du kan tage med hjem og eventuelt implementere i din egen institution. Studieturen giver gennem møder og arrangementer et indblik i Sveriges uddannelse af skoleledere og de kvaliteter, der lægges vægt på i uddannelsen.  

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.  

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 29. marts 2019 kl. 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det Svenske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og studieturen. 

Afsendere

Kontakt

Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk
Senest opdateret 26. marts 2019