Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Studiebesøg til Norge for ungdomsarbejdere: Lær mere om ungeråd

Studiebesøg til Norge for ungdomsarbejdere: Lær mere om ungeråd

I 2018 blev det vedtaget, at alle norske kommuner skal have et ungeråd eller en anden enhed for ungedeltagelse. Som ungdomsarbejder har du nu mulighed for at besøge udvalgte ungeråd i perioden fra den 3. til 6. juni 2019. Søg senest den 31. marts 2019.

Tid og sted

03. juni 2019 til 06. juni 2019
Kristiansand, Norge

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere både i og uden for kommunalt regi, som arbejder direkte med ungeråd (eller lignende enheder), eller som planlægger at oprette et ungeråd.

Formål

Som deltager i studiebesøget vil du få indblik i norske praksisser inden for ungedeltagelse, ungeråd og 'youth advisory bodies' samt få mulighed for at udveksle erfaringer og opbygge netværk med de andre deltagere. Der vil også være fokus på konkrete værktøjer, som kan anvendes i arbejdet med ungeråd.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Der er ansøgningsfrist den 31. marts 2019.

Rejseudgifter til studiebesøget (maksimalt 500 euro per person) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med studiebesøget dækkes af Erasmus+. Studiebesøget foregår på engelsk.

Senest opdateret 27. marts 2019