Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Træningskursus om Det Europæiske Solidaritetskorps

Træningskursus om Det Europæiske Solidaritetskorps

Vil I i gang med jeres eget projekt i Det Europæiske Solidaritetskorps? Så kom med til Finland og få en introduktion til programmet. Søg senest 31. december 2018.

Tid og sted

11. februar 2019 til 14. februar 2019
Finland

Målgruppe

Træningskurset 'ESC Appetiser' henvender sig til ungdomsarbejdere, projektledere, trænere og beslutningstagere inden for ungepolitik, som er fyldt 18 år. Som deltager skal du have en aktiv rolle i en organisation, som ønsker at implementere projekter gennem Det Europæiske Solidaritetskorps, og som vil øge sit fokus på socialt ansvar, samfundsbehov og lokale initativer.

Formål

Træningskurset giver deltagerne en introduktion til alle de forskellige muligheder inden for Det Europæiske Solidaritetskorps, herunder at modtage og sende volontører, at rekruttere praktikanter og unge medarbejdere samt at igangsætte lokale solidaritetsprojekter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det finske nationale agentur for Det Europæiske Solidaritetskorps. Træningskurset finder sted i Finland og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 31. december 2018.

Senest opdateret 03. december 2018