Gå til indhold

Træningskursus om digitalt ungdomsarbejde i praksis

Kom med til Cypern og få idéer til, hvordan I kan tilpasse jeres ungdomsarbejde til den digitale virkelighed og udvikle kreative, digitale aktiviteter og projektidéer. Søg senest den 13. februar 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 13. maj 2019 til 18. maj 2019
  • Hvor Cypern

Målgruppe

Træningskurset 'DIG-IT up!' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere samt trænere og mentorer inden for ungdomsområdet.

Formål

Træningskurset 'DIG-IT up!' har til formål at understøtte ungdomsarbejdere i at følge med udviklingen blandt de digitale unge, som konstant er online og som i stigende grad både forbruger og skaber digitalt medieindhold. 

Deltagerne får mulighed for at udforske forskellige digitale værktøjer, som kan anvendes i ungdomsarbejde og i udendørsaktiviteter. Deltagerne skal også diskutere, hvad digitalt ungdomsarbejde indebærer, og der vil være tid til at udveksle erfaringer med de andre deltagere. Efter kurset vil deltagerne være bedre klædt på til at udvikle aktiviteter og projektidéer, som involverer digitale værktøjer.

Tilmelding 

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det cypriotiske nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Cypern og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 13. februar 2019.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. januar 2019

Afsendere