Gå til indhold

Træningskursus om læring i ungdomsarbejde med Youthpass

Tag med til Tjekkiet den 8. - 13. april 2019 og udforsk læringspotentialet i ungdomsarbejde. Ansøg senest den 14. januar.
  • Tid og sted
  • Hvornår 08. april 2019 til 13. april 2019
  • Hvor Tjekkiet

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, frivillige mentorer samt trænere,  som har erfaring med at facilitere læringsprocesser blandt unge på lokalt og/eller europæisk niveau.

Formål

Som deltager får du mulighed for at udveksle idéer og erfaringer med de andre deltagere, ligesom du får viden om og værktøjer til hvordan du kan understøtte unge menneskers læring. Du vil også få praktisk støtte til at formulere og dokumentere læringsudbytte. Kurset varer fire dage (+ to rejsedage).

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med træningskurset dækkes af arrangøren, som er det tjekkiske nationale kontor for Erasmus+. Træningskurset finder sted i Tjekkiet og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 14. januar 2019.

Afsendere

Senest opdateret 26. november 2018